Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Hoe ziet het VITEX traject eruit?

Iedereen die aan zijn of haar totale gezondheid en welzijn wilt werken kan binnen het traject terecht. Kinderen, jongeren en volwassenen. Ieder op zijn eigen niveau en tempo aan zijn eigen doelen werken en deze bereiken. Altijd onder begeleiding van Allskool life coaches.

Het meest ideale is om een groep personal trainers, crossfit of bootcamp clubeigenaren mee te laten doen met een Allskool Life Management module, om te zien hoe zo'n traject er aan de 'binnenkant' uitziet. Dus met twee brillen tegelijkertijd op. Die van een deelnemer en die van de trainer. Daarnaast zullen er centrale IDP trainingen gegeven worden aan deze clubeigenaren. Dit zijn de trainers trainingen van Allskool waarbij er gewerkt wordt aan de Instructieve, Didactische en Pedagogische vaardigheden. Hierin worden de holistische leiderschapseigenschappen gevormd. Bij de opleiding van de Allskool Life Coach vinden de IDP trainingen om de week plaats. De movers en high movers (personal trainers, crossfit, bootcamp, sportschool, luchtmobiel, NOC NSF, burgers uit regio Arnhem etc.) die willen meedoen aan de 'VITEX obstacle run' kunnen zich opgeven hiervoor. Dit betekent dat zij allen aan een Fittest zullen moeten deelnemen. Maar ook dat zij op een VITEX forum of website of iets dergelijks worden betrokken. Kortom het is participeren binnen een 'gesloten circuit'. Uiteindelijk werken we met een hele diversiteit aan deelnemers, wat een afspiegeling van de maatschappij is, naar een gezamenlijk doel toe. En sluiten we dit proces symbolisch en feestelijk af met de twee daagse in oktober. Symbolisch, want in werkelijkheid zijn we gezamenlijk een traject ingegaan dat 'for life' is. De bedoeling is ook dat het een jaarlijks terugkomend evenement is. De deelnemers en participerende partijen van de eerste editie zijn de ambassadeurs voor de volgende editie.

Er vinden regelmatig Vitex metingen plaats, om de ontwikkelingen te meten en te volgen, maar ook te benchmarken met andere doelgroepen.