Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Vitality Experience

Vitality Experience (VITEX) is een nieuw gezondheids- en vitaliteit programma welke door Human Health Foundation (HHF) en Stichting Allskool Foundation (SAF) wordt gefaciliteerd en georganiseerd.  VITEX symboliseert het begin van een weg naar een gezondere samenleving.Vanuit de maatschappelijke visie van beide stichtingen (HHF en SAF) is het idee van de VITEX geboren. In eerste instantie vanuit de 'evenement gedachte'. Al snel werd deze evenement gedachte gezien vanuit een holistische, maatschappelijke en duurzame visie. In plaats van een spectaculair commercieel en losstaand evenement willen we iets duurzaams en kwalitatiefs laten zien. Wel een evenement maar dan met visie en diepgang. De uitdaging is hoe kunnen we een holistische visie laten zien in een evenement? Door een proces te laten. Het leven is een proces. Niets komt tot stand zonder een voorafgaand proces. Niets is ooit af. En dit geldt zeker voor gezondheid. Het is een levenslange wandeling op de weg naar gezondheid. Wat we willen laten zien is de bereidheid, moed en het doorzettingsvermogen dat nodig is om voor deze weg te kiezen.

Gezondheid is een 'hot item' vandaag de dag. Om deze overkill aan informatie over welzijn en gezondheid in goede banen te leiden is er juiste begeleiding en coaching nodig. En dus juiste begeleiders en trainer/coaches.

Wat zijn 'juiste' begeleiders en trainer/coaches?

Trainers en coaches die vanuit een holistische visie en vanuit het hart werken! Opgeleid door opleiders die ook vanuit deze holistische visie vanuit het hart werken. Holistisch is een ander woord voor 'algeheel'. Deze kijk op gezondheid is heel oud en gaat terug naar de 'Grieken' en 'Aziaten' en zelfs nog veel verder. Maar voor onze moderne tijd is het ironisch genoeg nieuw en 'verfrissend'. Vanuit het hart werken is werken met passie. Niet voor het geld maar voor het welzijn van de mens. Allskool heeft het voor elkaar gekregen om deze oude gezondheid visie in een 'modern' jasje te krijgen.

Totaal coaching!

Door te werken aan fysieke, mentale, sociale en spirituele menseigenschappen optimaliseren we het welzijn.  

Universele basis levensbehoeften zijn: voeding, bewegen en rust!

Activiteiten:

Weerbaarheidstraining voor kinderen

Cursus life management

Vitaliteits evenement

Vitex metingen